2155503346 - Ώρες Eπικοινωνίας 9:00 - 18:00

Αναζήτηση
Filters
Close

Πώς Ψωνίζω

 

Καλώς Ήρθατε, στο E - shop www.antzoulatosmarket.gr!

Για να μπορέσετε να προχωρήσετε σε παραγγελία θα πρέπει πρώτα να δημιουργήσετε το λογαριασμό σας συμπληρώνοντας στη φόρμα τα στοιχεία ως νέος χρήστης κάνοντας κλικ εδώ.

Θα παραλάβετε ένα e mail που θα επιβεβαιώνει την εγγραφή σας και στη συνέχεια ένα δεύτερο e mail που θα επιβεβαιώνει ό,τι η εγγραφή σας έγινε αποδεκτή. Το www.antzoulatosmarket.gr αφορά μόνο σε επαγγελματικά ΑΦΜ και για αυτό πρέπει πρώτα να γίνεται ο σχετικός έλεγχος.

Αφού λάβετε το σχετικό e mail με την ενεργοποίηση του λογαριασμού σας μπορείτε να ξεκινήσετε τις αγορές σας αφού πρώτα συνδεθείτε κάνοντας κλικ εδώ. Συμπληρώνετε το e mail με το οποίο κάνατε την εγγραφή και το password που εσείς ορίσατε.

Προσθέστε στο καλάθι σας τα προϊόντα που θέλετε να αγοράσετε.

Όταν τελειώσετε τα ψώνια σας κάντε κλικ στο “Καλάθι Αγορών” που βρίσκεται στο πάνω δεξιά μέρος της Σελίδας. Εκεί βεβαιωθείτε ό,τι η παραγγελία σας έχει ό,τι χρειάζεστε και επιλέξτε Ταμείο για να προχωρήσετε στην ολοκλήρωση της. 
Ακολούθως συμπληρώστε τα στοιχεία σας, τον τρόπο αποστολής και όποιο σχόλιο αφορά στην παράδοση ή την συλλογή.
Πατήστε "Ολοκλήρωση Παραγγελίας" και αυτό ήταν!

Όρια αγορών και Μεταφορικά
Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά τους συνοπτικούς όρους χρήσης του ηλεκτρονικού μας καταστήματος:
-Ως ελάχιστο όριο παραγγελίας για την παράδοση ορίζεται το ποσό των 150,00€ χωρίς ΦΠΑ. Αν η παραγγελία σας δεν συμπληρώνει το παραπάνω όριο, δεν μπορεί να εκτελεσθεί.

-Δεν υπάρχει ανώτερο όριο παραγγελίας.

-Εάν παραγγείλετε προϊόν σε ποσότητα παλέτας θα σας ενημερώσουμε έαν υπάρχει χρόνος αναμονής για την εκτέλεση της παραγγελίας σας.

-Δεν υπάρχει καμία χρέωση μεταφορικών εντός Αττικής. 

- Στις παραγγελίες εκτός Αττικής η κάλυψη των μεταφορικών αφορά μέχρι το πρακτορείο που θα μας υποδείξετε. Σε καμία περίπτωση δεν καλύπτουμε το κόστος των μεταφορικών του Πρακτορείου, είτε είναι δέματα είτε παλέτα.

Τρόποι πληρωμής
Η πληρωμή γίνεται:
-Μετρητοίς, με αντικαταβολή κατά την παράδοση στην Αττική
-Με κατάθεση στην Τράπεζα τόσο στην Αττική όσο και σε όλη την χώρα.

Εκτέλεση παραγγελίας - Παράδοση
Η παράδοση της παραγγελίας σας θα γίνει σε διάστημα 1-2 ημερών από την ώρα που θα την παραλάβουμε και πάντα θα σας ενημερώνουμε προηγουμένως σχετικά.